Opinie i komentarze - Simlock PRO

SIMLOCK PRO

Poznaj czym jest profesjonalny standard odblokowania

Dalej

Witamy

SIMLOCK.PRO oferuje zdalne odblokowanie Twojego telefonu . Odblokowanie realizowane jest za pomocą fabrycznego kodu serwisowego. Kod raz wpisany do urządzenia wyłącza blokowanie kart SIM innych sieci na stałe. Po wykonaniu tej czynności Twój telefon będzie działał z kartami SIM dowolnego operatora.

Opinie

Sprawdź jak ocenili pracę serwisu simlock.pro dotychczasowi klienci. Przeczytaj 2090 opinii o odblokowaniu i zobacz co sądzą o usłudze osoby które już z niej skorzystały.

Szukaj


Wpisz w polu wyszukiwarki model telefonu który chcesz odblokować lub wybierz model z listy.

Pytania

Masz pytania? Nie wahaj się ich zadać. Postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej. Użyj formularza kontaktowego aby zadać pytanie odnośnie naszej oferty lub usług.

Opinie klientów

MArtaa (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 15-11-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Witam :) Jestem zadowolona o kod pisałam późnym wieczorem lecz z samego rana kod już czekał na poczcie :) Odblokowanie przeszło sprawie i szybko. Polecam

Dominika (*****amic.t-mobile.pl) dnia 12-11-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E5251:
Bardzo szybko i sprawnie i tanio poszło ściągniecie simlocka. Firma godna polecenia!!! 👍👍👍

Arek71 (*****219-16.icpnet.pl) dnia 11-11-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 510:
Super. Telefon odblokowany w ciągu godziny. Polecam

Klient (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 10-11-2017 pisze o usłudze Simlock LG F60:
Odpowiedź przyszła po prawie 11 godzinach - kod działa, telefon odblokowany. Dziękuję.

zabubo (*****) dnia 09-11-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel One Touch PIXI 4:
Perfect

Wenzel Juchno (*****s.vodafone-ip.de) dnia 07-11-2017 pisze o usłudze Simlock HTC 620:
Hallo. Serdeczne dzięki, wszystko bardzo dobrze poszło. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrowienia Wenzel

Tomasz (*****6.karoo.KCOM.COM) dnia 04-11-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S5 Neo G903F:
Jestem bardzo zadowolony, wszystko działa jak w zegarku, uczciwa i wiarygodna firma 100% satysfakcji kody poprawne, żadnej ściemy polecam.

Tomkam044 (*****) dnia 31-10-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 610:
Wszystko ok, po około godziny problem usunięty. Polecam

adrian251 (*****9.adsl.inetia.pl) dnia 31-10-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE Maven 2:
Wszystko szybko, sprawnie, i co najważniejsze, po odblokowaniu telefon działa z polską kartą SIM

bogdol 7 (*****4154004.x-com.pl) dnia 29-10-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia M2:
Wszystko odbyło się w ciągu kilku sekund po otrzymaniu kodu. Polecam

karolcia (*****cyfrowypolsat.pl) dnia 27-10-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel One Touch Idol:
Bardzo jestem zadowolona z tej firmy, 2 godziny i dostałam kod i simlock ściągnięty polecam :)

Marek (*****166.centertel.pl) dnia 18-10-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Alcatel Airbox 2:
Simlock zdjęty. Modem działa. Polecam.

Marcin (*****) dnia 18-10-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Ericsson Xperia Arc S:
Profesjonalna obsługa. Niedrogie odblokowanie. Polecam.

Justyna (*****8.adsl.inetia.pl) dnia 14-10-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Dziękuję. Jestem ogromnie zadowolona .wszystko się udało kod pasuje. Nie myślałam ze to takie proste. Polecam

jg (*****469.centertel.pl) dnia 11-10-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3 Compact:
Telefon odblokowany. Wszystko zrobione w przeciągu 30 min. Polecam

Grzegorz (*****76.dynamic.mm.pl) dnia 10-10-2017 pisze o usłudze Simlock Router Huawei B683:
Nie było łatwo ale dla osoby znającej obsługę komputera do przebrnięcia. Kilka opcji ze szczegółową instrukcją jak to zrobić krok po kroku i przy trzeciej z nich router został na stałe odblokowany za jedyne 15 zł. i samodzielnie za niewielkie pieniądze. Mi wszystko zajęło z 45 minut od zapłacenie do zdjęcia simlocka. Polecam.

Darek (*****ev.ar-network.pl) dnia 04-10-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia T3:
Jestem zadowolony z usługi, krótki czas oczekiwania. Polecam

AGA (*****) dnia 02-10-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel One Touch Orange Rise 30:
Wszystko poszło super, telefon odblokowany. Dzięki

Tomasz (*****ip4.feromedia.eu) dnia 30-09-2017 pisze o usłudze Simlock Huawei Orange Gova:
Super Szybko itd....

Roman (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 27-09-2017 pisze o usłudze Simlock Iphone 7 Plus:
Odblokowanie przebiegło bardzo szybko polecam.

Greg (*****play-internet.pl) dnia 26-09-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E587:
Pełen profesjonalizm. Szybko i sprawnie. Polecam!

zabubo (*****) dnia 21-09-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE BLADE A110:
Thnx. Jest OK.

Baska (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 20-09-2017 pisze o usłudze Simlock LG G2mini:
Czekałam ok 3godz wszystko poszło sprawnie. Polecam serdecznie, jestem bardzo zadowolona.

malimex (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 19-09-2017 pisze o usłudze Simlock HTC 620 Desire:
Super szybko 15 min polecam

artru (*****tatic.korbank.pl) dnia 15-09-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3:
Działa idealnie, polecam

Michał (*****play-internet.pl) dnia 12-09-2017 pisze o usłudze Simlock Huawei E586:
Pełen profesjonalizm. Szybko i sprawnie. Polecam!

WW (*****amic.t-mobile.pl) dnia 12-09-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Alcatel Airbox 2:
Simlock zdjęty. Kolejny zadowolony klient. Polecam, działa!

Ania (*****) dnia 12-09-2017 pisze o usłudze Simlock LG G2 Mini:
Cały proces bez zarzutu. Czas oczekiwania na kod - ok. 50min.

Marta (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 10-09-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy Ace 4:
Super.Odblokowałam telefon.Polecam tą firme.😊Szybko sprawnie wszystko.

victorn (*****) dnia 10-09-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel Orange Rise 30:
Bez problemu. Kod zadziałał. Bardzo szybka wysyłka kodu i w dodatku atrakcyjna cena. POLECAM!

krzyesiek (*****1.abo.wanadoo.fr) dnia 05-09-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E5220:
Pełny profesjonalizm !!!!!! polecam na 100%

Maciej (*****amic.t-mobile.pl) dnia 03-09-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Alcatel Airbox 2:
Wszystko działa, polecam

Jacek (*****852.centertel.pl) dnia 28-08-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy SII Plus:
Super. Wszystko poszło bez problemu

Kama5915 (*****) dnia 27-08-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Jestem bardzo zadowolona. Kod dostałam w ciągu 4 godzin. Zadziałał od razu według podanej instrukcji. Nie spodziewałam się, że to takie proste. Bardzo polecam tę usługę wszystkim zainteresowanym.

Denys (*****) dnia 25-08-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z :
Super 👌. Szybko otrzymałem kod i już korzystam z telefonu nie tylko w Orange :) Bardzo dziękuję. Polecam wszystkim!!!

Karina (*****play-internet.pl) dnia 24-08-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel Pixi 4:
Wszystko przebiegło sprawnie i wiarygodnie. Telefon odblokowany na amen :). Polecam korzystać z tej usługi.

kawa205pm (*****9-204.eaw.com.pl) dnia 22-08-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE Orange Rono:
Wszystko poszło gładko i szybko. Telefon odblokowany i działa świetnie. Polecam

Robert (*****865.centertel.pl) dnia 18-08-2017 pisze o usłudze Simlock LG G4c:
Czas 1,5h. Wszystko bez zarzutu. POLECAM!

Krzysztof (*****cyfrowypolsat.pl) dnia 17-08-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Poszło jak z płatka. Telefon działa. Czytelna instrukcja.

Adam (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 16-08-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S III:
Super. Wszystko zadziałało od razu. Dzięki.

Irek (*****play-internet.pl) dnia 11-08-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia M2:
Prosto i skutecznie polecam

Kasia s (*****play-internet.pl) dnia 11-08-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 510:
Odblokowanie przebiegło bardzo szybko i skutecznie, bardzo zadowolona jestem, polecam.

eRZet (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 11-08-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia U:
Witam. Posiadam telefon Xperia U, który był używany niegdyś w sieci Orange. Początkowo szukałem kogoś kto by ściągnął mi simlocka, iż na karcie z Plusa nie chciał fon działać. Niestety nie znalazłem... Wszedłem w neta i trafiłem tutaj. Trochę się obawiałem czy to nie jakaś bujda, bo że tylko 27zł?! - nie chciało mi się w to wierzyć, ale zaryzykowałem. Bo kto nie ryzykuje, ten... ;) musi kupić nowy telefon. Ale nie ja. Ja mam starą Xperię U, która teraz po zdjęciu simlocka działa sprawnie na karcie Plusa. POLECAM SIMLOCK. PRO

Paweł (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 05-08-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit 4G:
Wszystko w jak najlepszym porządku, simlock został ściągnięty. Polecam iż warto korzystać z tej strony.

Marek (*****play-internet.pl) dnia 31-07-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia M2:
Znakomicie

Krystian (*****cyfrowypolsat.pl) dnia 30-07-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung A5:
Wszystko jak należy kod poprawny. Polecam.

Maciej (*****390.centertel.pl) dnia 26-07-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 610:
Wszystko przebiegło wyśmienicie w ciągu 15-20 minut telefon odblokowany. Dzięki pozdrawiam.

Ola (*****4.adsl.inetia.pl) dnia 25-07-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Polecam w 100%! :) Szybko i skutecznie!

Dominik (*****) dnia 24-07-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia M2:
Wszystko szybko, sprawnie, bezproblemowo. Szczerze polecam

Tomasz (*****22.laguna.net.pl) dnia 23-07-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy Ace 4:
Korzystam z serwisu drugi raz i znowu... wszystko na 5+. Kod zadziałał bez problemu, obsługa, korespondencja, czas reakcji - wszystko na najwyższym poziomie. Polecam serwis z pełną odpowiedzialnością.

Łukasz (*****play-internet.pl) dnia 21-07-2017 pisze o usłudze Simlock LG F70:
Odblokowanie LG nastąpiło bez najmniejszych problemów. Polecam w 100%!

Marek (*****able.virginm.net) dnia 20-07-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S8:
Super szybka obsługa bez zbędnych komplikacji...Dziękuje.

mariusz (*****94.ip4.artcom.pl) dnia 19-07-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Wszystko ok, szybko, w ciągu godziny miałem odblokowany telefon, polecam.

Wojtek (*****) dnia 15-07-2017 pisze o usłudze Simlock LG L5:
Całość operacji trwała ok 0.5h (od zgłoszenia,wpłaty,otrzymania kodu). Telefon działa bez simlocka w każdej sieci. Polecam :-)

Mario (*****7.adsl.inetia.pl) dnia 14-07-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel OT 3040G:
Szybka odpowiedź. Zadziałało bez problemu. Polecam.

kaska (*****ynamic.chello.pl) dnia 14-07-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Szybko, sprawnie rewelacja! :)

arek (*****play-internet.pl) dnia 14-07-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei e5251:
Szybko sprawnie profesjonalnie pozdrawiam polecam

Andrzej (*****895.centertel.pl) dnia 13-07-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel 3040:
Udało się gorące dzięki.

Sabina (*****0.t-ipconnect.de) dnia 13-07-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S5:
Wszystko szybko i sprawnie, kod otrzymałam po kilku godzinach, telefon odblokowany w 10 sekund! Dziękuję i polecam 😊

Kasia (*****01.dynamic.mm.pl) dnia 13-07-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung S5:
Szczerze polecam. Drobne opóźnienia, ale poza tym jak najbardziej usługodawca godny polecenia.

Krystian (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 09-07-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Wszystko jak należy kod poprawny polecam bardzo.

Ania (*****giga-komputer.pl) dnia 06-07-2017 pisze o usłudze Simlock LG G2 MINI:
Przyznam szczerze że miałam drobne obawy, ale okazało się że zupełnie niepotrzebnie. Kod odblokowujący dostałam po około 4 godzinach od złożenia zamówienia. Pełen profesjonalizm, polecam.

Wojtek (*****-68.tvk.torun.pl) dnia 04-07-2017 pisze o usłudze Simlock HTC ChaCha A810e:
Kod prawidłowy. Zadziałał na sieci redbull i plus. Dziękuję i pozdrawiam

rycho26 (*****28.dynamic.mm.pl) dnia 02-07-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE Orange Rono:
Po wpłacie otrzymałem kod i już telefon działa w innej sieci. Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim niedowiarkom.

Hopfen (*****2-2.tktelekom.pl) dnia 28-06-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia M2:
Wszystko jak należy. Kod poprawny, telefon działa. Polecam.

Łukasz (*****.dyn.forthnet.gr) dnia 23-06-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3:
Bardzo fajna usługa, szybko i sprawnie odblokowałem tel. Dziękuję i polecam.

Adam (*****99-144.vspace.pl) dnia 22-06-2017 pisze o usłudze Simlock Motorola XT1541:
Wszystko Ok. Kod zadziałał. Polecam

Grzesiek (*****play-internet.pl) dnia 22-06-2017 pisze o usłudze Simlock LG K8:
To jest porządna firma. POLECAM!

Marcin (*****ynamic.chello.pl) dnia 22-06-2017 pisze o usłudze Simlock LG L65:
Wszystko szybko i sprawnie załatwione. Godne polecenia :)

buk13 (*****.51.rev.vline.pl) dnia 20-06-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Szybko, pewnie, polecam

Michał (*****98-215.icpnet.pl) dnia 19-06-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E372:
Szybko, i bez problemu, POLECAM

Adam (*****play-internet.pl) dnia 19-06-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Grand Neo Plus:
Wszystko w porządku. Pierwszy kod nie zadziałał, ale dostałem inny i telefon odblokowany :)

Dariusz (*****ynamic.chello.pl) dnia 18-06-2017 pisze o usłudze Simlock LG X Power:
Wszystko działa. Polecam.

dawid d (*****c.dsl.as9105.com) dnia 16-06-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung S5:
Bardzo polecam. Solidna firma instrukcje bardzo proste i przystępna cena. Dziękuje bardzo.

Nowa123 (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 15-06-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE Orange Reyo:
Serdecznie polecam szybkość dostania kodu szybko zdjęty simlok perfekcja w 100% Polecam

Marek (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 11-06-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia M2:
Dziękuje. Wszystko działa, telefon odblokowany za 27 zł, a wszędzie chcieli 70-80. Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Pozdrawiam

vard (*****.static.zebra.lt) dnia 11-06-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Kod zadziałał. Wszystko super. Trochę czekałem na kod (8 godzin) ale to nie szkodzi. Polecam

Patrycja M. (*****play-internet.pl) dnia 09-06-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3 Compact:
Szybko, prosto i skutecznie! :)

Roman (*****) dnia 04-06-2017 pisze o usłudze Simlock LG F70:
Wszystko zadziałało perfekcyjnie i błyskawicznie! Telefon odblokowany w mniej niż godzinę! Polecam :)

Otton78 (*****t-211-115.wad.pl) dnia 24-05-2017 pisze o usłudze Simlock Lg G4c :
Szybko profesjonalnie pełen pozytyw polecam

Jarosław Czarnecki (*****able.virginm.net) dnia 22-05-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E5330:
Wszystko szybko i przede wszystkim sprawnie! Polecam i zapewne nie raz tu jeszcze wrócę! :)

Jarek (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 20-05-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S 5:
Działa. Wiadomość z kodem przesłana w piątkowy wieczór - nieźle. Tylko dlaczego tak drogo!!!!!

Dominik (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 19-05-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel One Touch Idol:
Świetna robota, telefon odblokowany szybko i bez problemu, polecam.

Mietek (*****) dnia 19-05-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel Rise 30:
Odblokowany. Super. Kod odblokowania dostałem w pół godziny. Szybko i tanio. Orange w salonie wołało za to samo 70 zł.

lukasz (*****0-34.wave.com.pl) dnia 14-05-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE Z222:
Szybko i sprawnie, polecam.

Filip (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 12-05-2017 pisze o usłudze Simlock LG G3S D722:
Simlock z sieci Orange został zdjęty bez problemów. Po przywróceniu do ustawień fabrycznych ("factory reset") nie pojawiła się blokada simlock. Dobrze wydane pieniądze :).

Kamila (*****cyfrowypolsat.pl) dnia 12-05-2017 pisze o usłudze Simlock LG E430:
Super szybko i działa bez problemu, dzięki.

Marcin (*****play-internet.pl) dnia 12-05-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Alcatel Airbox 2:
Bezproblemowe "załatwienie" tematu.

Artur E. (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 12-05-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S5:
Dziwne wpisałem tylko DEFREZE i Simlock znikł. Zobaczymy co będzie dalej ale teraz działa. Dziękuje sprawa została załatwiona w ciągu 3 godzin. Polecam! Sam walczyłem z tym kilka dni, wszystkie inne opcje zawiodły.

Leszek (*****.ip.netia.com.pl) dnia 08-05-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3 Compact :
Bardzo szybko i bardzo sprawnie. Godne polecenia

div (*****70.derkom.net.pl) dnia 08-05-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung B2710 Solid:
Bardzo szybko i tanio polecam

Jan (*****tow.vectranet.pl) dnia 05-05-2017 pisze o usłudze Simlock Huawei G510:
Bardzo szybko, tanio i solidnie. Po około 20 min był kod, który działa.

Krzysztof (*****4.adsl.inetia.pl) dnia 30-04-2017 pisze o usłudze Simlock Huawei Orange Gova:
Szybko, profesjonalnie i odblokowanie działa :-)

Marek (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 26-04-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung A3:
Szybko i sprawnie = telefon odblokowany

Mm (*****-09.vectranet.pl) dnia 25-04-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung S5:
Super szybka, profesjonalna obsługa, polecam!

wobi69 (*****148.centertel.pl) dnia 24-04-2017 pisze o usłudze Simlock Motorola Defy Mini :
Poszło sprawnie i szybko

spqr38 (*****ynamic.chello.pl) dnia 23-04-2017 pisze o usłudze Simlock LG D855:
Wszystko poszło szybko i sprawnie. Polecam

Mariusz (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 22-04-2017 pisze o usłudze Simlock LG G2 Mini:
Dziękuję udało się odblokować telefon

Krystian (*****ustomer.lyse.net) dnia 20-04-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Początkowo nieco sceptycznie podchodziłem do sprawy, ale myślę co tam, spróbuję... Szybko, bez problemu a przede wszystkim nigdzie nie musiałem chodzić z telefonem. Duże zaskoczenie i Mega POZYTYW dla Was!!! Oczywiście polecam Wszystkim!!!

sebasstian (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 18-04-2017 pisze o usłudze Simlock LG G2 Mini:
Wszystko git super działa wielkie dzięki

| Następne 100 »

Losowa opinia

Ola (*****) dnia 13-05-2011 pisze o odblokowaniu Nokia N8: Świetna, szybka obsługa! Jestem bardzo zadowolona. Telefon działa bez żadnych problemów :)

Statystyka

W naszej bazie znajduje się 6685 modeli telefonów. Najczęściej odblokowywano Sony Xperia J a najczęściej oceniano odblokowanie Sony Xperia J. Napisano 2090 opinii. Procent opinii pozytywnych: 100%