Opinie i komentarze - Simlock PRO

SIMLOCK PRO

Poznaj czym jest profesjonalny standard odblokowania

Dalej

Witamy

SIMLOCK.PRO oferuje zdalne odblokowanie Twojego telefonu . Odblokowanie realizowane jest za pomocą fabrycznego kodu serwisowego. Kod raz wpisany do urządzenia wyłącza blokowanie kart SIM innych sieci na stałe. Po wykonaniu tej czynności Twój telefon będzie działał z kartami SIM dowolnego operatora.

Opinie

Sprawdź jak ocenili pracę serwisu simlock.pro dotychczasowi klienci. Przeczytaj 2163 opinii o odblokowaniu i zobacz co sądzą o usłudze osoby które już z niej skorzystały.

Szukaj


Wpisz w polu wyszukiwarki model telefonu który chcesz odblokować lub wybierz model z listy.

Pytania

Masz pytania? Nie wahaj się ich zadać. Postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej. Użyj formularza kontaktowego aby zadać pytanie odnośnie naszej oferty lub usług.

Opinie klientów

Ewa (*****cust.swisscom.ch) dnia 06-07-2018 pisze o usłudze Simlock ZTE Kis 3:
Bardzo profesjonalnie, szybko i rzetelnie. Polecam Simlock.Pro

Aleksander (*****ree.aero2.net.pl) dnia 03-07-2018 pisze o usłudze Simlock Modem ZTE MF636:
OK

bogdan (*****76.mobile.tre.se) dnia 03-07-2018 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei B593 :
Kod działa wszystko śmiga

Rafał (*****699.centertel.pl) dnia 21-06-2018 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E5377:
Każdy serwis mi odmówił ściągnięcia simlocka, a kod z tej strony zadziałał. Pozdrawiam

Eda (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 15-06-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 510:
Aparat odblokowany, usługa OK

Filmowiec (*****) dnia 10-06-2018 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E5377:
Witam wszystko ok. Polecam, szybko i profesjonalnie, wszystko działa jak w opisie. Pozdrawiam

Monika (*****) dnia 02-06-2018 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S5:
Wiarygodna strona polecam :)

Grzegorz (*****3.abo.wanadoo.fr) dnia 01-06-2018 pisze o usłudze Simlock Samsung S5:
Wszystko zadziałało za pierwszym razem dobry kontakt z usługodawcą i szybki POLECAM i POZDRAWIAM

Adas (*****play-internet.pl) dnia 22-05-2018 pisze o usłudze Simlock Motorola XT1541:
Superos szybko tanio wielki pozytyw :)

Piotr (*****09.netcologne.de) dnia 19-05-2018 pisze o usłudze Simlock Samsung S5:
Poszło za pierwszym podejściem - rewelacja :-)

Tomasz (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 16-05-2018 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S8:
Polecam bardzo dobra strona do ściągania simlok.

Artur (*****704.centertel.pl) dnia 10-05-2018 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S8:
Jestem zadowolony i polecam. Kod zadziałał. Czekałem około 24 h . Cena bardzo atrakcyjna 59 zł.

Milo (*****53.nsyspolska.pl) dnia 08-05-2018 pisze o usłudze Simlock Alcatel Orange Rise 30:
Wszystko OK :)) POLECAM !!

Siiuunniaaa (*****08.dynamic.mm.pl) dnia 05-05-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Transakcja przebiegła prawidłowo. Kod dostępny po ok godzinie. Zadziałał bez zarzutu, w kilka sekund telefon odblokowany

nicosek1 (*****omiczowka.waw.pl) dnia 28-04-2018 pisze o usłudze Simlock LG G3s:
Kilka godzin i tel odblokowany, polecam.

Jacek (*****awa.vectranet.pl) dnia 25-04-2018 pisze o usłudze Simlock LG G2 Mini:
Wszystko ok :)

artursum (*****a.forcepoint.net) dnia 23-04-2018 pisze o usłudze Simlock LG Aristo:
Drobne problemy ale wszystko poszło "ok"

Mirek (*****ernova.orange.pl) dnia 18-04-2018 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia L1:
Polecam. Cena konkurencyjna. Czas realizacji 3 dni. Kod ok. Pozdrawiam

aniaz (*****on.net.tauron.pl) dnia 05-04-2018 pisze o usłudze Simlock LG G3:
Super obsługa :)

darknet (*****243.centertel.pl) dnia 04-04-2018 pisze o usłudze Simlock LG G4C:
Super, szybko, bezboleśnie - 30 minut i po kłopocie. polecam

Antoni (*****) dnia 03-04-2018 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia L1:
Pierwszy kod i....telefon WOLNY. Polecam.

Adam (*****) dnia 25-03-2018 pisze o usłudze Simlock Samsung S5:
Super szybko zadowolenie 100%

gazebo (*****) dnia 20-03-2018 pisze o usłudze Simlock Motorola Moto C:
Korzystam trzeci raz z waszej usługi. Jesteście the best. Nic dodać nic ująć.

Szymon (*****play-internet.pl) dnia 18-03-2018 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia XA1:
Kod przyszedł szybko bo w ciągu 2 dni... Polecam bo wszystko działa jak należy.

ARTUR (*****ccess.telenet.be) dnia 17-03-2018 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3:
Szybko i skutecznie. Polecam

Radem (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 17-03-2018 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy A3:
Działaaaa!!!! Polecam :-)

Małgorzata (*****rnetdsl.tpnet.pl) dnia 13-03-2018 pisze o usłudze Simlock Alcatel Orange Roya:
Bardzo dziękuję, mimo iż jestem laikiem w takich sprawach poradziłam sobie bez problemu. Kod odblokowujący otrzymałam w ciągu kilkunastu minut. Rewelacja - szybko i w przyzwoitej cenie. Polecam usługę.

Jolanta (*****) dnia 01-03-2018 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z5:
POLECAM!!!Perfekcyjna usługa .Wszystko odbyło się tak jak napisane w proponowanej usłudze. Przesłany kod zadziałał. Bardzo dziękuję :)

Jarek (*****6.netspeednet.pl) dnia 27-02-2018 pisze o usłudze Simlock ZTE Orange Rono:
Usługa działa, fajna stronka, tylko około 20 godzin czekaliśmy na kod :-)

Lukasz (*****n1.srl.meteor.ie) dnia 26-02-2018 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia XZ:
Bardzo dziękuję za profesjonalną usługę, przesłany kod odblokował telefon. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

aga (*****72-226.icpnet.pl) dnia 23-02-2018 pisze o usłudze Simlock LG G2 Mini:
Simlock odblokowany, strona godna polecenia!!!!

Piotr (*****92.dynamic.mm.pl) dnia 21-02-2018 pisze o usłudze Simlock Huawei T1-821L:
Szczerze polecam, wszystko działa, tablet kupiony za granicą z blokadą SimLock , po odblokowaniu śmiga aż miło. Czekałem tylko jeden dzień na kod. Dzięki za pomoc. Piotr

Grześ L (*****ynamic.chello.pl) dnia 21-02-2018 pisze o usłudze Simlock LG G3:
Pomimo pewnych obaw że to ściema zaryzykowałem 20zł ale muszę przyznać choć czekałem około 2 h jestem mile zaskoczony a bardziej córka bo ma odblokowany telefon. Polecam i pozdrawiam

Kuba (*****play-internet.pl) dnia 21-02-2018 pisze o usłudze Simlock Huawei B593:
Wszystko jak najbardziej w porządku i sprawnie.

Witek (*****) dnia 20-02-2018 pisze o usłudze Simlock ZTE Orange Rono:
Szybko, tanio i wygodnie. Polecam.

Gocha (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 12-02-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 510:
Ekspresowa realizacja usługi, gorąco polecam !

Krzysztof (*****) dnia 12-02-2018 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3:
Wszystko w porządku, kod odblokował telefon bez problemu

agat5011 (*****.97.93.rybnet.pl) dnia 05-02-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 510:
Wspaniale i szybko dziękuje serdecznie i pozdrawiam

Rafał (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 05-02-2018 pisze o usłudze Simlock LG F60:
Wszystko działa jak należy.

Mastiff (*****) dnia 04-02-2018 pisze o usłudze Simlock LG G4C:
Polecam. Od czasu zaplaty do otrzymania kodu - 10 min. Wszystko ok.

Piotr (*****play-internet.pl) dnia 02-02-2018 pisze o usłudze Simlock Modem Alcatel Airbox 2:
Poszło bez problemów

Adek (*****.asta-net.com.pl) dnia 02-02-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Bardzo szybka obsługa oczekiwałem około 30 min przyszło wszystko na e-maila wpisałem KOD i blokady brak :) POLECAM !!!

Sebi (*****94.dynamic.mm.pl) dnia 01-02-2018 pisze o usłudze Simlock LG G3s:
Mega szybko i wszystko jak najbardziej sprawne kod idealny telefon działa w każdej sieci! Serdecznie polecam!

reda (*****) dnia 29-01-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
30 minut oczekiwania od zrobienia przelewu, żadnych problemów, tel. działa. polecam

Jurek (*****able.virginm.net) dnia 29-01-2018 pisze o usłudze Simlock Huawei P10:
Telefon odblokowany :-) Kod otrzymałem zgodnie z wyznaczonym terminem -rzetelna obsługa. Ponadto, nie znalazłem tańszej oferty niż tutaj. Polecam.

mlody (*****899.centertel.pl) dnia 26-01-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 310:
Kod dostałem po 17 minutach wszystko działa jestem pozytywnie zaskoczony 😃

Andrzej (*****) dnia 26-01-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 510:
POLECAM, szybko i bez problemów.

Sledzik9 (*****.host-nowanet.pl) dnia 19-01-2018 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E5331:
Wszystko sprawnie i szybko, polecam.

Marcin (*****ynamic.chello.pl) dnia 12-01-2018 pisze o usłudze Simlock Modem Alcatel Airbox 2:
Wszystko ok!!

Włodek (*****) dnia 12-01-2018 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Na początku miałem wątpliwości, że za 19,90 wszystko pójdzie tak sprawnie. Kod otrzymałem po 15 min - telefon został odblokowany. Polecam dla innych korzystanie z tej strony.

Adam (*****amic.t-mobile.pl) dnia 12-01-2018 pisze o usłudze Simlock ZTE Atlanta:
Witam. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy i przede wszystkim sprawnie i szybko wykonana usługa UNLOCK. Bardzo polecam.

Marecki (*****able.virginm.net) dnia 08-01-2018 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia XA1:
Wszystko poszło szybko i sprawnie. Dziękuje

Bogdan (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 06-01-2018 pisze o usłudze Simlock Alcatel OT-P310X:
Wszystko działa, bez problemu i wychodzenia z domu. Polecam serdecznie

Piotr (*****338.centertel.pl) dnia 05-01-2018 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E398:
Bardzo szybko, Sprawnie. Miałem na początku pewne wątpliwości czy to nie forma wyłudzania pieniędzy, ale po otrzymaniu maila z dobrym kodem bardzo się ucieszyłem. Szczerze polecam. Rzetelnie i niedrogo.

Angela (*****146.pwsz.nysa.pl) dnia 03-01-2018 pisze o usłudze Simlock LG H440:
Obsługa Rewelacja. Kod i instrukcję otrzymałam po niecałej godzinie na email. Cena 19,90 też Super. Bez wychodzenia z domku mam zrobiony elegancko sprawnie telefon. Bardzo dziękuję. POLECAM!!

Edek (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 02-01-2018 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Polecam

Kriss (*****599.centertel.pl) dnia 30-12-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei B593:
Szybko i bezproblemowo, polecam.

Joanna (*****) dnia 29-12-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Super, sprawnie i szybko. Polecam gorąco :)

Ania (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 29-12-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel OneTouch Idol:
Super! Taniej i szybciej niż w jakimkolwiek stacjonarnym serwisie - 19 zł, 19 minut i po sprawie i to bez wychodzenia z domu :D

Longer (*****-02.vectranet.pl) dnia 28-12-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy A3:
Wszystko przebiegło sprawnie. Pomimo popołudniowych godzin po ok. 1,5 h dotarły kody odblokowujące.

Trelson (*****ynamic.chello.pl) dnia 22-12-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE Orange Rono:
Polecam w 100%

Paulina (*****nternetia.net.pl) dnia 20-12-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Szybko i fachowo, godne polecenia

Paweł (*****75-ip10.d-com.pl) dnia 14-12-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S6 Edge:
Nie zastanawiać się i nie szukać tylko od razu zamawiać na simlock.pro . W dobie wielu oszustw internetowych SIMLOCK.PRO to zdecydowanie to, jeśli szukacie wiarygodnego odblokowania swojego telefonu ze simlocka. Sam sceptycznie podchodziłem do tematu, ale zaryzykowałem i nie żałuję. Orange śpiewa sobie za zdjęcie simlocka bodajże ok. 80 zł. Simlock.pro robi to za niecałą połowę tej ceny. Czas oczekiwania na kod to ok. 12h. Polecam!!!

grzedal (*****) dnia 09-12-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia LT30p:
Jest ok. Kod zadziałał. Polecam

Sara (*****.ip.netia.com.pl) dnia 07-12-2017 pisze o usłudze Simlock LG G4C:
Niecałe 3 h od przyjęcia przelewu, polecam.

malwi (*****) dnia 04-12-2017 pisze o usłudze Simlock LG Y30 Joy:
Odblokowany

Andrzej (*****laniec.czajen.pl) dnia 01-12-2017 pisze o usłudze Simlock LG D620 mini:
Usługa bardzo szybka i sprawna. Polecam!!!

Waldek (*****ice-jeziorany.pl) dnia 01-12-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung S5:
Szybko i skutecznie.

Patrysia87 (*****amic.t-mobile.pl) dnia 25-11-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 510:
Odblokowanie w ciągu godziny ;) działa bez zarzutu ;) gorąco polecam 👍👍👍

Paulina (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 21-11-2017 pisze o usłudze Simlock LG G3 s:
Super!!! Szybko i sprawnie bez wychodzenia z domu 😀 polecam

WojtekL (*****) dnia 20-11-2017 pisze o usłudze Simlock LG G3 D851:
Telefon odblokowany bez problemu. Dzięki

art33333 (*****sp.dialog.net.pl) dnia 19-11-2017 pisze o usłudze Simlock LG L65:
Super. Polecam

Aldi (*****) dnia 18-11-2017 pisze o usłudze Simlock Motorola Moto G :
Wszystko sprawnie działa... Bez problemów...

MArtaa (*****mic.gprs.plus.pl) dnia 15-11-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 620:
Witam :) Jestem zadowolona o kod pisałam późnym wieczorem lecz z samego rana kod już czekał na poczcie :) Odblokowanie przeszło sprawie i szybko. Polecam

Dominika (*****amic.t-mobile.pl) dnia 12-11-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E5251:
Bardzo szybko i sprawnie i tanio poszło ściągniecie simlocka. Firma godna polecenia!!! 👍👍👍

Arek71 (*****219-16.icpnet.pl) dnia 11-11-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 510:
Super. Telefon odblokowany w ciągu godziny. Polecam

Klient (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 10-11-2017 pisze o usłudze Simlock LG F60:
Odpowiedź przyszła po prawie 11 godzinach - kod działa, telefon odblokowany. Dziękuję.

zabubo (*****) dnia 09-11-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel One Touch PIXI 4:
Perfect

Wenzel Juchno (*****s.vodafone-ip.de) dnia 07-11-2017 pisze o usłudze Simlock HTC 620:
Hallo. Serdeczne dzięki, wszystko bardzo dobrze poszło. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrowienia Wenzel

Tomasz (*****6.karoo.KCOM.COM) dnia 04-11-2017 pisze o usłudze Simlock Samsung Galaxy S5 Neo G903F:
Jestem bardzo zadowolony, wszystko działa jak w zegarku, uczciwa i wiarygodna firma 100% satysfakcji kody poprawne, żadnej ściemy polecam.

Tomkam044 (*****) dnia 31-10-2017 pisze o usłudze Simlock HTC Desire 610:
Wszystko ok, po około godziny problem usunięty. Polecam

adrian251 (*****9.adsl.inetia.pl) dnia 31-10-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE Maven 2:
Wszystko szybko, sprawnie, i co najważniejsze, po odblokowaniu telefon działa z polską kartą SIM

bogdol 7 (*****4154004.x-com.pl) dnia 29-10-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia M2:
Wszystko odbyło się w ciągu kilku sekund po otrzymaniu kodu. Polecam

karolcia (*****cyfrowypolsat.pl) dnia 27-10-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel One Touch Idol:
Bardzo jestem zadowolona z tej firmy, 2 godziny i dostałam kod i simlock ściągnięty polecam :)

Marek (*****166.centertel.pl) dnia 18-10-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Alcatel Airbox 2:
Simlock zdjęty. Modem działa. Polecam.

Marcin (*****) dnia 18-10-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Ericsson Xperia Arc S:
Profesjonalna obsługa. Niedrogie odblokowanie. Polecam.

Justyna (*****8.adsl.inetia.pl) dnia 14-10-2017 pisze o usłudze Simlock LG Spirit:
Dziękuję. Jestem ogromnie zadowolona .wszystko się udało kod pasuje. Nie myślałam ze to takie proste. Polecam

jg (*****469.centertel.pl) dnia 11-10-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3 Compact:
Telefon odblokowany. Wszystko zrobione w przeciągu 30 min. Polecam

Grzegorz (*****76.dynamic.mm.pl) dnia 10-10-2017 pisze o usłudze Simlock Router Huawei B683:
Nie było łatwo ale dla osoby znającej obsługę komputera do przebrnięcia. Kilka opcji ze szczegółową instrukcją jak to zrobić krok po kroku i przy trzeciej z nich router został na stałe odblokowany za jedyne 15 zł. i samodzielnie za niewielkie pieniądze. Mi wszystko zajęło z 45 minut od zapłacenie do zdjęcia simlocka. Polecam.

Darek (*****ev.ar-network.pl) dnia 04-10-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia T3:
Jestem zadowolony z usługi, krótki czas oczekiwania. Polecam

AGA (*****) dnia 02-10-2017 pisze o usłudze Simlock Alcatel One Touch Orange Rise 30:
Wszystko poszło super, telefon odblokowany. Dzięki

Tomasz (*****ip4.feromedia.eu) dnia 30-09-2017 pisze o usłudze Simlock Huawei Orange Gova:
Super Szybko itd....

Roman (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 27-09-2017 pisze o usłudze Simlock Iphone 7 Plus:
Odblokowanie przebiegło bardzo szybko polecam.

Greg (*****play-internet.pl) dnia 26-09-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Huawei E587:
Pełen profesjonalizm. Szybko i sprawnie. Polecam!

zabubo (*****) dnia 21-09-2017 pisze o usłudze Simlock ZTE BLADE A110:
Thnx. Jest OK.

Baska (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 20-09-2017 pisze o usłudze Simlock LG G2mini:
Czekałam ok 3godz wszystko poszło sprawnie. Polecam serdecznie, jestem bardzo zadowolona.

malimex (*****us.adsl.tpnet.pl) dnia 19-09-2017 pisze o usłudze Simlock HTC 620 Desire:
Super szybko 15 min polecam

artru (*****tatic.korbank.pl) dnia 15-09-2017 pisze o usłudze Simlock Sony Xperia Z3:
Działa idealnie, polecam

Michał (*****play-internet.pl) dnia 12-09-2017 pisze o usłudze Simlock Huawei E586:
Pełen profesjonalizm. Szybko i sprawnie. Polecam!

WW (*****amic.t-mobile.pl) dnia 12-09-2017 pisze o usłudze Simlock Modem Alcatel Airbox 2:
Simlock zdjęty. Kolejny zadowolony klient. Polecam, działa!

| Następne 100 »

Losowa opinia

Kamcio1012 (*****) dnia 07-11-2011 pisze o odblokowaniu Motorola V8 RAZR2: Bardzo szybka obsługa !!! szybko łatwo i przyjemnie i wszystko działa!!! pozdro dla was:)

Statystyka

W naszej bazie znajduje się 6836 modeli telefonów. Najczęściej odblokowywano Sony Xperia J a najczęściej oceniano odblokowanie Sony Xperia J. Napisano 2163 opinii. Procent opinii pozytywnych: 100%